Zabavno

Učenje

Kroz igru

U njihovim očima, to je igračka. U njihovim rukama, to je alat.

LEGO Education Preschool asortiman stimuliše radoznalost vaše djece da istražuju zajedno i uče kroz igru. Siguran i kvalitetan LEGO Education Preschool asortiman razvija vaše predškolce i njihove vještine suradnje i komunikacije oko njih; puštajući ih da sami razviju svoje sposobnosti i pripremajući ih za školu i život. Sa LEGO Education Preschool, postoji toliko načina da učimo zajedno.

Pomozite vašim predškolcima da se razviju i napreduju.

Postoji nešto magično u trenutku kada djeca uzmu LEGO kockice u svoje ruke. Probudi i otvori njihovu maštu. One su savršen način da vašeg predškolca provedete kroz pet ključnih područja u učenju za razvoj ranog djetinjstva ( Kreativno istraživanje, Socijalno emotivni razvoj, Razumijevanje svijeta, Rana matematika i nauka, Rani jezici i literatura ) i u učenju raznih vještina koje će ih pripremiti za školu. Brzo ćete shvatiti kako LEGO Education asortiman pomaže razvoju vašeg djeteta.

  • Kurikulum-napravljen na osnovu pet ključnih područja učenja za predškolsko.
  • Priprema djecu za osnovnu školu i život.
  • Visoko-kvalitetne i izdržljive kockice su sigurne za male ruke.
  • Razvija sposobnosti 21.stoljeća kroz aktivno učenje.
  • Razvija kognitivno razmišljanje i jezik.
  • Socijalno i emotivno razvija djecu.
  • Razvijeno od strane naučnika oko ključnih područja učenja.
  • Odlično za slobodnu igru ili uz nadzor učitelja sa pomoćnim materijalima.
  • Aktivirajte više djece odjednom u grupama.

45003 LEGO Soft Brick Set

Nagrađivani LEGO® Soft Brick Set inspiriše djecu da istražuju oblike, boje i razvijaju motoričke sposobnosti i prostornu orijentaciju. Djeca će raditi zajedno na izgradnji figura njihovih veličina, zida, tornjeva i prepreka, a onda će ispričati priču o njihovim kreacijama.

Saznaj više

45010 Community People Set

Potaknite djecu da istraže svijet u kojem žive kroz različite ljude i zanimanja. Igranjem i razgovorom o svakoj od 20 jedinstvenih figura u setu, djeca će naučiti važne lekcije o spolu, dobi, odnosu i jedinstvenim ulogama i odgovornostima ljudi u svojim zajednicama.

Saznaj više
45018 Build Me

45018 Build Me “Emotions”

Builld Me “Emotions” poziva predškolce na istraživanje emocija i fizičkih karkteristika na zabavan i privlačan način. Kako djeca sarađuju na izgradnji likova, oni prepoznaju osjećaje, kao sličnosti i razlike. Kartice za izgradnju pružaju podršku i inspiraciju tako da djeca mogu nastaviti i opet izgraditi i obnoviti likove.

Saznaj više

45009 Animal Bingo

Svako je pobjednik sa Animal Bingo! Djeca će istraživati suradničke igre, slijediti pravila igre i smjenjivati se na izgradnji modela šarenih životinja prikazanih na karticama za igru. Oni će se baviti oblikom i prepoznavanjem boja, slaganjem i brojanjem životinja i naučiti da prate uputstva na zabavan i privlačan način.

Saznaj više

9076 Tubes Experiment Set with Storage

Djeca vole da znaju kako stvari rade! Uz Tubes Experiment Set, oni će razviti motoričke sposobnosti i vještine rješavanja problema dok otkrivaju nove kreativne načine za izgradnju cijevi. Ovaj set također budi znanstvenika u njima dok istražuju, konstruišu i testiraju različite stvari kao što su akcija i reakcija.

Saznaj više

45021 Our Town

Postoji mnogo događaja u našem gradu. To je zauzeta zajednica puna svakodnevnih aktivnosti i heroja. Sa toliko različitim urbanim okruženjem za istraživanje, dječiji umovi će biti previše zauzeti.  Svaka scena je zabavna prilika za stvaranje, suradnju i otkrivanje šta znači da rade i igraju se zajedno.

Saznaj više

45019 Creative LEGO DUPLO Brick Set

Postavite slobodnu dječiju kreativnost sa ovim maštovtim LEGO DUPLO Brick Setom. Ne samo da će potaknuti velike ideje u mladim umovima, već će potaknuti da se izražavaju i razvijaju motoričke sposobnosti kao što su izgradnja, dekontruisanje i ponovna izgradnja. Kartice za izgradnju pružaju podršku i inspiraciju tako da djeca mogu uživati u beskrajnoj izgradnji zabave.

 

Saznaj više

45012 Wild Animals Set

Pozovite djecu da istraže svijet kroz životinje i životinjske porodice i staništa. Dok djeca grade dom i okruženje za svaku životinju, naučit će šta životinjama treba da prežive i kako se razlikuju jedna od druge. Možete čak i uvesti ranu matematiku kroz razvrstavanje i kategorizaciju aktivnosti. Mogućnosti su beskrajne!

 

Saznaj više

45011 World People Set

The World People Set je alat koji potiče rasprave o poštovanju, sličnostima i razlikama među ljudima. Set poziva djecu na igranje uloga sa četri različite porodice i otvara um za istraživanje kulture, spola, dobi i porodičnih odonosa.

 

Saznaj više

45008 Math Train

Otkrijte brojanje, izgradnju šablona i jednostavno sabiranje i oduzimanje sa zabavnim i maštovitim setom koji također podučava o svrsi stanica i vozova. Djeca će igranjem uloga igrati uzbudljive scenarije transporta tako što koriste dizalice za utovar i istovar šarenog teretnog voza i izgraditi stanice duž rute isporuke koju oni stvaraju!

 

Saznaj više

45007 Large Farm Set

Šta je život kao na farmi? Sa Large Farm Setom možete istraživati zajedno. Set poziva djecu da igraju uloge u ovom uzbudljivom svijetu kao što su izgradnja saradničkih i jezičkih vještina. Oni čak mogu raditi na prvim matematičkim vještinama sortirajući i kategorizirajući životinje.

Saznaj više

45006 Multi Vehicles Set

Istražite svijet kroz moć kreativne igre! Igranjem uloga poznatih i novih uzbudljivih scenarija putovanja, djeca će učiti o prijevozu, otkriti važnost međuljudskih odnosa, te istražiti naše mjesto u širem svijetu. To je također odličan način da se prošire postojeći LEGO DUPLO setovi!

 

Saznaj više

45001 Playground Set with Storage

Produbi dječije razumijevanje dok grade poznato mjesto gdje mogu istražiti koncepte prijateljstva, osjećanja i zajednice. Set podstiče kreativnu igru i maštovita pripovijedanja, jer inspiriše djecu na igranje uloga oko važih i praktičnih ideja poput dijeljenja opreme, rješavanje sukoba i sigurnosti igrališta.

 

Saznaj više

45004 Café+ Set with Storage

Potaknite djecu da se igraju i sarađuju, tako što će izgraditi razne prehrambene artikle i naučiti sortirati, računati, slagati i praviti šablone. Jedinstvene i šarene kockice, kao i meni i recept kartice,  potaknuti će jezik i igranje uloga oko restorana, shoppinga i potrebe ljudi.  Djeca će naravno vježbati osnove matematike tako što se igraju sa ovim zanimljivim setom.

 

Saznaj više

45002 Tech Machines Set with Storage

Pretvorite svoju djecu u stručne graditelje! Sa Tech Machine setom u učionici, Vi ćete pomoći djeci da razviju motoričke sposobnosti i vještine za rješavanje problema, a istovremeno ćete osloboditi njihovu kreativnost izgradnjom klasičnih mašina.

 

Saznaj više

45005 Story Tales Set with Storage

Promovišite kreativnost, maštovito pričanje priča i razvoj jezika sa ovim jedinstvenim i privlačnim setom za pripovijedanje. Djeca će naravno surađivati i razvijati vještine govora  i slušanja tako što će izgraditi svoje priče i igrati uloge. Svako može ispričati priču sa StoryTales!

 

Saznaj više

Nastavite u programu

Elementary